REBECCA PETERSSON

SÅNGERSKA

 

Letar du efter en rutinerad sångerska med en unik röst och energi som kan få just din tillställning att lyfta till nya höjder? Då är Rebecca Petersson som är en 25-årig sångerska, artist och låtskrivare från Stockholm det givna valet. Hennes karriär började tidigt och hon har ända sedan tonåren turnerat runt om i världen som körsångerska åt Sveriges artistelit, frontat flera stora musikaliska projekt inom pop, soul, jazz, rock och housegenrer. Utöver det har hon även lånat ut sin röst både till Disney, Nickelodeon och SVT-produktioner.

 

Rebecca har en bred repertoar och framträder på alla sorters tillställningar. Hon sjunger bland annat med erfarna coverband, DJ:s ochiolika DUO-uppsättningar. Två av hennes mest populära partykoncept är hennes samarbeten med DJ:n och saxofonisten Andreas Ferronato samt DJ Mashuplab. När Rebecca förgyller DJ-seten med livesång i absolut världsklass och Andreas spelar saxofon eller David Eldh spelar percussion smäller precis vilken fest som helst. Det går inte att hitta ett mycket bättre partykoncept idag. Oavsett om det rör sig om vigsel, bröllop, företagsevent eller annan fest så skräddarsyr Rebecca tillställningen i fråga och levererar en lösning som alltid blir succé.

 

Under artistnamnet NOVA BECC framför hon sin egen popmusik och är just nu högaktuell med sin första EP “Det e läge nu” som släpptes i maj 2017. Hennes låtar spelas i radio P3, P4 och P5 och har lovordats av flera stora musikbloggar.

BOKA

VILL DU BOKA REBECCA TILL DITT EVENT?