SANDRA “CHOCO CANEL” BERGMEN

DJ

Choco Canel är en av Stockholms mest anlitade Djs och eventarrangörer som spelat skivor och bokat band sedan början av 2000-talet. Hon bjuder på allt från bossa nova till jazz, från hip hop till electro, från 80-tal till nutid, från balkan till kletzmer osv – allt beroende på sammanhang och önskemål!

 

Efter en lång karriär inom bar- och klubbranschen arbetar hon idag främst med event och spelar skivor på ett otal privata och offentliga tillställningar varje år. Med en ypperlig fingertoppskänsla, spektakulär stil och många års erfarenhet är hon ett utmärkt val till bröllopsfesten, vernissagen, födelsedagsfesten, företagskick-off:en eller vad det än må vara!

 

Tillsammans med tre av Sveriges allra finaste musiker bildar hon dessutom gruppen Brass n Sample som är en spektakulär  liveakt utöver det vanliga! Andreas Gidlund på sax, Kristian Persson på trombon och Axel Fagerberg på percussion bjuder på de bästa beatsen mixad med de svängigaste blåsriffen. Brass N Sample designar musiken 100% för festen, loungeminglet eller som en konsert på din klubb eller ditt vardagsrum. Med spelningar på festivaler, events och partyn i både Sverige och utomlands har kvartetten samlat på sig en diger samling av dusty grooves för alla tillfällen. Bandet mixar moderna hits med funk,  jazz, soul, latin, hiphop, reggae och afrobeat. Kort sagt: Brass N Sample.

BOKA

VILL DU BOKA SANDRA TILL DITT EVENT?